Sider

Andst.info-mail


Få mail når der er nyheder og aviser klar - her på Andst.info

(Afmeld)

Andst Fotoalbum

Kategorier

Indlægsarkiv

Avismail med ansigtsløftning

Når man som landsby gerne vil kunne holde hinanden orienteret om hvad der foregår, er email et godt redskab. Avismailen bliver nu Andst.info-mail – som sender mail både når avisen udkommer – men også når foreningerne lægger nyt indlæg på Andst.info.

Grunden til ændringen er, at vi er gået over til et professionelt nyhedsbrev-system. Det sker bl.a. fordi spamfiltrene fået finere og finere masker – og det har Andst Avisens avismail også bakset med – for selv om man er ønsket af læseren, er det ikke længere sikkert at avismail’en når frem.

Det har vi taget konsekvensen af, og har flyttet alle de 240 tilmeldte over på et professionelt nyhedsmail-system, der skulle give lidt bedre stabilitet, selvom der ikke er garanti for hvad fremtidens spamfiltre giver af udfordringer. 

Hver mail indeholder nu et afmeldingslink, som er en god service til læsere der måtte have skiftet mail, eller mistet interessen for at modtage mails.

Du kan også se mail’en i din internetbrowser – hvis du har slået billedvisning fra i din mailboks. – og er du på Facebook, kan du dele mail’en med vennerne.

Andst.info’s mailtjeneste sender som sagt en mail, når der er nyt indlæg på siden – hvilket der jo er når Andst Avisen udkommer. Mails udsendes om morgenen kl. 8.00 – men altså kun hvis der er nyt at berette.

Du kan selv forbedre sikkerheden for, at vores mail når frem til dig hver gang – ved at indsætte følgende mail-adresse i din liste over kontaktpersoner: mailtjeneste@andst.info

Vi håber I tager godt imod den nye mail-løsning.

På vegne af Andst Avisen – Mona Ammitzbøll

---